Kontakt Prezentacija planinarskih društava iz okolice u sklopu Europskog tjedna mobilnosti

Kontakt Prezentacija planinarskih društava iz okolice u sklopu Europskog tjedna mobilnosti

U sklopu obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti (16.-22. rujan), Savjet mladih Grada Opatije organizira prezentaciju planinarskih društava s područja Liburnije, Rijeke i okolice. Cilj je potaknuti mlade da se uključe u planinarska društva, da se više kreću i uživaju u prirodi. Na prezentaciji će sudjelovati planinarska društva; PD ‘Tuhobić’ Rijeka, PD ‘Pliš’ Klana, PD ‘Kamenjak’ Rijeka i PD ‘Opatija’ Opatija.

Prezentacija će se održati u petak, 19. rujna 2014. godine u Vili Antonio u Opatiji, s početkom u 18 sati. Ideja je da svako planinarsko društvo u 15-ak minuta prezentira svoj rad; dosadašnje planinarske pohode i izlete koji se planiraju u budućnosti, planinarske domove ili staze koje društvo održava te eventualno druge aktivnosti koje društvo organizira (škola planinarstva i slično). Nakon prezentacije slijedi druženje svih prisutnih.

Pozivaju se svi zainteresirani, posebno mladi, da se odazovu događanju i informiraju o raznim mogućnostima koja im se pružaju za provođenje slobodnog vremena.

Skills

Posted on

15. rujna 2014.