Članovi

Maša Kik

Ja sam… veseljak, mama, neumorni fajter za pravdu, zubna asistentica, ranoranilac.
Volim… večernju šetnju, dobru mjuzu, čokoladu, ćakule s mojima L&S, moje prijateljice…
Liječim se pjesmom kao glavnim hobijem, a rješavam se stresa te bildam glasnice na tekmama voljenog kluba – Rijeke!

Iva Negro

Ja sam Iva i imam 27 godina. Radim u marketingu i svoje slobodno vrijeme posvećujem putovanjima, moru i druženjima s frendovima. Nedavno sam bila u Sevilli, očarali su me ljudi, njihova otvorenost i srdačnost ali i izvrsna hrana i bogata kultura.

Dugo sam volontirala u Domu za nezbrinutu djecu u Rijeci. Tamo sam naučila najvrjedniju životnu lekciju, a to je da uvijek treba biti skroman i zahvalan na malim stvarima.

Raisa Gojak

Ja sam Raisa i živim u Opatiji. Radim na Medicinskom fakultetu u Rijeci. U slobodno vrijeme se bavim streljaštvom u SK “DVD-Opatija” čiji sam član 18 godina.

Dino Žigulić

Odluka da studiram geodeziju pala je u osnovnoj i drži me još uvijek. Trenutno sam u Zagrebu, ali svaki slobodni vikend putujem doma. Član sam Savjeta i Akcije mladih Opatija, a sve je krenulo još negdje tamo od Dječjeg gradskog vijeća.

Uključujem se koliko stižem, ali sve je lakše uz organizaciju Sare i Kikija.

Trenirao sam vaterpolo, obožavam prirodu, more i putovanja.

Otvoren za dobru pivu, razgovor i feštu!

Kristian Tončić

U knjižici iz vrtića na pitanje što voliš raditi odgovaram: „konobarit’ i JEST“ (op. a. moji roditelji su imali gostionu, pa sam htio bit kao tata). Danas volim da me se zove Kiki, no u međuvremenu uvriježilo se Predsjednik ili jednostavno Političar (navodno mi je to budućnost 😉).

Danas volim s kave na kavu, izlaziti i dakako dobro pojesti 😊. Usputno sam tajnik opatijskog SDP – a (za tu ljubav mene i „crvenih“, kriv je Dušan Kotur, na tome mu hvala!), i naravno razlog zašto čitate ovo ovdje – predsjednik opatijskog Savjeta mladih (još malo, pa štafetu preuzima Sara).

Naravno moramo spomenuti i neki sport, a u mom slučaju to je vaterpolo. Dugo sam ga trenirao, sada radim koordinaciju za VK Primorje EB i uživam u tome. Kratko, jasno – uz malo ozbiljnosti sa strane jedan običan tip kojeg možete naći na svakoj fešti 😊

Romina Tufekčić

Ja sam Romina, imam 24 godine i živim na Veprincu. Studij na Pomorskom fakultetu u Rijeci završila sam 2017. godine čime sam stekla titulu magistre inženjerke logistike i menadžmenta u pomorstvu. Nedavno sam se zaposlila u struci, pa sada radim u tvrtci Panalpina u Rijeci. U slobodno vrijeme treniram pilates i bavim se kataloškom prodajom proizvoda brenda Farmasi Cosmetiscs.

Volim prirodu i svi me poznaju kao veselu i komunikativnu osobu.

Sara Sušanj

Moji roditelji bi me opisali kao vrijednu i pametnu, a ja za sebe prvenstveno mislim da sam osoba koja voli život i koja se ne boji posla. Trenutno uz studij pedagogije i filozofije radim u Hrvatskom muzeju turizma.

Bila sam vijećnica i dječja gradonačelnica Grada Opatije, a danas sam predsjednica opatijskog ogranka PGS-a koja duboko vjeruje u dječja prava, prava žena i političko obrazovanje.

Priznajem da ne izlazim često, čak ni ne pijem, što je uvijek izazov objasniti novom društvu.

Volim umjetnost, a u slobodno se vrijeme volim okružiti pozitivnim ljudima od kojih mogu učiti, provoditi vrijeme sama sa sobom i hraniti dijete u sebi.

Moto: ,,Najprej pometi spred svojeh vrati!”